Skip to content

Home » Over ons

Over ons

Osinga Arbo Advies begeleid en ondersteund bedrijven in heel Nederland op het gebied van veiligheid en gezondheid. Age Osinga, arbeidshygiënist en hogerveiligheidskundige, is eigenaar van Osinga Arbo Advies.

De missie van Osinga Arbo Advies is relaties te begeleiden en te ontzorgen op het gebied van arbeidsomstandigheden en veiligheid. Dat doen wij professioneel, onafhankelijk en met een praktische aanpak. Niet alleen deskundig, maar ook met passie. Het resultaat: een veiligere en duurzame werkomgeving en minder kans op claims.

“Optimale veiligheid en gezondheid in organisaties is niet alleen ons vak, maar ook onze passie.”

Osinga Arbo Advies werkt praktisch en realistisch aan optimale veiligheid in en rond uw bedrijf.

Age Osinga

Advies over alles rond arbeidsomstandigheden

Vanuit zijn jarenlange ervaring als adviseur bij Stigas, ArboNed en als zelfstandig Arbeidshygiënist en Hogerveiligheidskundige, heeft Age Osinga een brede expertise opgebouwd in diverse branches en sectoren.

Osinga Advies is er voor al uw vragen over wettelijke verplichtingen in het kader van arbeidsomstandigheden en bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om de RIE, opleiding Preventiemedewerker, werkplekonderzoek, gevaarlijke stoffen, risicomanagement, machineveiligheid, intern transport, VCA/VCU, bedrijfsnoodorganisatie, BHV, enz. Age Osinga van Osinga Arbo Advies zoekt met u de balans tussen de wettelijke voorschriften en wat past bij uw bedrijf.

Bel ons

U kunt ons telefonisch bereiken op
06 53 72 1965

E-mail ons

Stuur uw e-mail naar info@osinga-arboadvies.nl

Belafspraak maken

We bellen u terug wanneer u dat uit komt.

Scroll To Top