Skip to content

Home » Risico inventarisatie Dokkum

Risico inventarisatie Dokkum

Bent u in de regio van Dokkum op zoek naar een veiligheidskundige of arbeidshygiënist die gecertificeerd is om de risico-inventarisatie voor uw bedrijf in Dokkum voor u te toetsen of uit te voeren? Dan bent u bij Osinga arboadvies aan het juiste adres voor deskundig en praktisch advies op maat.

Waarom risico inventarisatie voor uw bedrijf in Dokkum?

Als werkgever in Dokkum en omgeving wilt u natuurlijk dat uw medewerkers veiligheid en gezond kunnen werken en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Dit is van primair belang waarin een belangrijke rol is weggelegd voor de risico inventarisatie (RIE). Met behulp van een betrouwbare RIE kunnen veiligheids- en gezondheidsrisico’s, signalen van overbelasting of dreigende uitval tijdig worden herkent en aangepakt. Met het uitvoeren van een wettelijke RIE voor u bedrijf in Dokkum voldoet u tevens aan de arbowet.

Hoe kan Osinga arboadvies u helpen bij de risico inventarisatie van uw bedrijf in Dokkum

De risico inventarisatie vormt een belangrijke basis voor een goed veiligheids- en gezondheidsbeleid. Bij aandacht voor goede arbeidsomstandigheden is de kans op ongelukken en verzuim aanzienlijk kleiner. Wanneer uw bedrijf in Dokkum geen actuele RIE heeft, riskeert u een boete. De arbeidsinspectie voert regelmatige controles uit. Een bezoek of een onverwachts (ernstig) ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dat u uw risico inventarisatie op orde heeft!

Bel ons

U kunt ons telefonisch bereiken op
06 53 72 1965

E-mail ons

Stuur uw e-mail naar info@osinga-arboadvies.nl

Belafspraak maken

We bellen u terug wanneer u dat uit komt.

Scroll To Top