Risico inventarisatie Drachten

Bent u in de regio van Drachten op zoek naar een veiligheidskundige of arbeidshygiënist die gecertificeerd is om de risico-inventarisatie voor uw bedrijf in Drachten voor u te toetsen of uit te voeren? Dan bent u bij Osinga arboadvies aan het juiste adres voor deskundig en praktisch advies op maat.

Waarom risico inventarisatie voor uw bedrijf in Drachten?

Als werkgever in Drachten en omgeving wilt u natuurlijk dat uw medewerkers veiligheid en gezond kunnen werken en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Dit is van primair belang waarin een belangrijke rol is weggelegd voor de risico inventarisatie (RIE). Met behulp van een betrouwbare RIE kunnen veiligheids- en gezondheidsrisico’s, signalen van overbelasting of dreigende uitval tijdig worden herkent en aangepakt. Met het uitvoeren van een wettelijke RIE voor u bedrijf in Drachten voldoet u tevens aan de arbowet.

Hoe kan Osinga arboadvies u helpen bij de risico inventarisatie van uw bedrijf in Drachten

De risico inventarisatie vormt een belangrijke basis voor een goed veiligheids- en gezondheidsbeleid. Bij aandacht voor goede arbeidsomstandigheden is de kans op ongelukken en verzuim aanzienlijk kleiner. Wanneer uw bedrijf in Drachten geen actuele RIE heeft, riskeert u een boete. De arbeidsinspectie voert regelmatige controles uit. Een bezoek of een onverwachts (ernstig) ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dat u uw risico inventarisatie op orde heeft!

Offerteaanvraag risico inventarisatie Drachten

U kunt hieronder voor risico inventarisatie in Drachten een offerte aanvragen voor de dienst(en) waarvan u gebruik wilt maken, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen nadat u uw offerte hebt ingediend.

 

uitvoering risico inventarisatie en evaluatieToetsing Risico-inventarisatie en -evaluatiedigitale Risico-inventarisatie en -evaluatie (instrument)Opleiden PreventiemedewerkerArbocontractJaarcontract ondersteuning PreventiemedewerkerOnderzoek gevaarlijke stoffenOnderzoek geluidWerkplekonderzoek (beeldschermwerk / ergonomie)Onderzoek Lichaamstrillingen / hand- armtrillingenVCA begeleidingOpstellen bedrijfsnoodplan / calamiteiteninstructie, ontruimingVeiligheidskundig begeleiding en adviseringArbeidshygiënische begeleiding en adviseringOverig

Wilt u meer info of een offere aanvragen?

Offerte aanvragen