Risico inventarisatie Groningen

U bent op zoek naar een veiligheidskundige of arbeidshygiënist die gecertificeerd is om de risico-inventarisatie voor uw bedrijf in Groningen voor u te toetsen of uit te voeren? Dan bent u bij Osinga arboadvies aan het juiste adres voor deskundig en praktisch advies op maat.

Waarom risico inventarisatie voor uw bedrijf in Groningen?

Ieder bedrijf in Groningen met medewerkers in dienst moet (laten) onderzoeken of het werk veiligheid en gezondheidsrisico’s met zich kan meebrengen. Dit onderzoek is arbo wettelijk verplicht en heet een Risico Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E). Een risico inventarisatie is dus het startpunt.

De RI&E bestaat uit een onderzoek naar de mogelijke risico’s en uit een plan van aanpak voor het oplossen van de belangrijkste risico’s en knelpunten. Op basis hiervan implementeert u als werkgever snel een goed en zorgvuldig arbeidsomstandighedenbeleid. Osinga Arbo Advies beschikt over gecertificeerde deskundigen die de RI&E kunnen uitvoeren, begeleiden of toetsen.

Hoe kan Osinga arboadvies u helpen bij de risico inventarisatie van uw bedrijf in Groningen

Voor ondernemers in Groningen die het belang inzien dat hun werknemers veilig en gezond kunnen werken. Met het uitvoeren van de RI&E van Osinga Arbo Advies kiest u voor een systematische aanpak en werkt u actief aan goede arbeidsomstandigheden. Elke branche of organisatie heeft zijn eigen specifieke risico’s. Wij van Osinga Arbo Advies in Groningen passen daar de omvang en de inhoud van de RI&E zo goed mogelijk op aan.

Offerteaanvraag risico inventarisatie Groningen

U kunt hieronder voor risico inventarisatie in Groningen een offerte aanvragen voor de dienst(en) waarvan u gebruik wilt maken, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen nadat u uw offerte hebt ingediend.

 

uitvoering risico inventarisatie en evaluatieToetsing Risico-inventarisatie en -evaluatiedigitale Risico-inventarisatie en -evaluatie (instrument)Opleiden PreventiemedewerkerArbocontractJaarcontract ondersteuning PreventiemedewerkerOnderzoek gevaarlijke stoffenOnderzoek geluidWerkplekonderzoek (beeldschermwerk / ergonomie)Onderzoek Lichaamstrillingen / hand- armtrillingenVCA begeleidingOpstellen bedrijfsnoodplan / calamiteiteninstructie, ontruimingVeiligheidskundig begeleiding en adviseringArbeidshygiënische begeleiding en adviseringOverig

Wilt u meer info of een offere aanvragen?

Offerte aanvragen