Skip to content

Home » Risico inventarisatie Heerenveen

Risico inventarisatie Heerenveen

Bent u op zoek naar een veiligheidskundige of arbeidshygiënist die gecertificeerd is om de risico-inventarisatie voor uw bedrijf in Heerenveen voor u te toetsen of uit te voeren? Dan bent u bij Osinga arboadvies aan het juiste adres voor deskundig en praktisch advies op maat.

Waarom risico inventarisatie voor uw bedrijf in Heerenveen?

Heeft u als ondernemer medewerkers in dienst dan is het belangrijk dat uw bedrijf in Heerenveen over een actuele risico-inventarisatie (RI&E) beschikt. Dit is een verplichting vanuit de arbowet. Met een risico-inventarisatie onderzoekt u welke risico’s op gebied van veiligheid en gezondheid aanwezig zijn en stelt u vast of het nemen van maatregelen noodzakelijk is. De RI&E vormt als het ware de basis van uw arbobeleid voor uw bedrijf in Heerenveen.

Een kwalitatief goed opgestelde RIE is kostenbesparend en draagt bij in het verhogen in het rendement van uw medewerkers. Daarmee voldoet u tevens aan uw wettelijke verplichtingen en is het een geringe investering in vergelijking tot de mogelijke boetes van de Arbeidsinspectie (tegenwoordig Inspectie-SZW).

Bel ons

U kunt ons telefonisch bereiken op
06 53 72 1965

E-mail ons

Stuur uw e-mail naar info@osinga-arboadvies.nl

Belafspraak maken

We bellen u terug wanneer u dat uit komt.

Scroll To Top