Risico inventarisatie Heerenveen

Bent u op zoek naar een veiligheidskundige of arbeidshygiënist die gecertificeerd is om de risico-inventarisatie voor uw bedrijf in Heerenveen voor u te toetsen of uit te voeren? Dan bent u bij Osinga arboadvies aan het juiste adres voor deskundig en praktisch advies op maat.

Waarom risico inventarisatie voor uw bedrijf in Heerenveen?

Heeft u als ondernemer medewerkers in dienst dan is het belangrijk dat uw bedrijf in Heerenveen over een actuele risico-inventarisatie (RI&E) beschikt. Dit is een verplichting vanuit de arbowet. Met een risico-inventarisatie onderzoekt u welke risico’s op gebied van veiligheid en gezondheid aanwezig zijn en stelt u vast of het nemen van maatregelen noodzakelijk is. De RI&E vormt als het ware de basis van uw arbobeleid voor uw bedrijf in Heerenveen.

Een kwalitatief goed opgestelde RIE is kostenbesparend en draagt bij in het verhogen in het rendement van uw medewerkers. Daarmee voldoet u tevens aan uw wettelijke verplichtingen en is het een geringe investering in vergelijking tot de mogelijke boetes van de Arbeidsinspectie (tegenwoordig Inspectie-SZW).

Hoe kan Osinga arboadvies u helpen bij de risico inventarisatie van uw bedrijf in Heerenveen

 

Offerteaanvraag risico inventarisatie Heerenveen

U kunt hieronder voor risico inventarisatie in Heerenveen een offerte aanvragen voor de dienst(en) waarvan u gebruik wilt maken, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen nadat u uw offerte hebt ingediend.

 

uitvoering risico inventarisatie en evaluatieToetsing Risico-inventarisatie en -evaluatiedigitale Risico-inventarisatie en -evaluatie (instrument)Opleiden PreventiemedewerkerArbocontractJaarcontract ondersteuning PreventiemedewerkerOnderzoek gevaarlijke stoffenOnderzoek geluidWerkplekonderzoek (beeldschermwerk / ergonomie)Onderzoek Lichaamstrillingen / hand- armtrillingenVCA begeleidingOpstellen bedrijfsnoodplan / calamiteiteninstructie, ontruimingVeiligheidskundig begeleiding en adviseringArbeidshygiënische begeleiding en adviseringOverig

Wilt u meer info of een offere aanvragen?

Offerte aanvragen