Risico inventarisatie Leeuwarden

Bent u op zoek naar een veiligheidskundige of arbeidshygiënist die gecertificeerd is om de risico-inventarisatie voor uw bedrijf in Leeuwarden voor u te toetsen of uit te voeren? Dan bent u bij Osinga arboadvies aan het juiste adres voor deskundig en praktisch advies op maat.

Waarom risico inventarisatie voor uw bedrijf in Leeuwarden?

De risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) is al sinds 1 januari 1994 vanuit de Arbowet verplicht voor alle werkgevers. Het plan van aanpak is een verplicht onderdeel van de RI&E. Een goede RIE is kostenbesparend en draagt bij in het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers. U voldoet tevens aan uw wettelijke verplichtingen en is een geringe investering in vergelijking tot de mogelijke boetes van de Inspectie SZW.

De RI&E vormt de basis van uw arbobeleid. Als u weet waar uw veiligheids- en gezondheidsrisico’s liggen in uw bedrijf en wat het mogelijke effect van deze arbeidsrisico’s is. Met een kwalitatief goede RIE kunt u binnen uw bedrijf de juiste maatregelen nemen om de veiligheid te verbeteren. Met behulp van de RI&E krijgt u voor uzelf scherp waar u mee aan de slag moet en op welke manier. Het plan van aanpak vertelt u welke stap de volgende is.

Hoe kan Osinga arboadvies u helpen bij de risico inventarisatie van uw bedrijf in Leeuwarden

Osinga Arbo Advies heeft ruime ervaring bij het opstellen van een risico-inventarisatie voor bedrijven in Leeuwarden. Wij ondersteunen en begeleiden ondernemers en preventiemedewerkers bij het zelf uitvoeren van een risico-inventarisatie en het opstellen van een plan van aanpak. We zoeken samen met u naar een passende en praktische aanpak. Het volledig laten uitvoeren van de RIE is ook mogelijk.

Offerteaanvraag risico inventarisatie Leeuwarden

U kunt hieronder voor risico inventarisatie in Leeuwarden een offerte aanvragen voor de dienst(en) waarvan u gebruik wilt maken, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen nadat u uw offerte hebt ingediend.

 

uitvoering risico inventarisatie en evaluatieToetsing Risico-inventarisatie en -evaluatiedigitale Risico-inventarisatie en -evaluatie (instrument)Opleiden PreventiemedewerkerArbocontractJaarcontract ondersteuning PreventiemedewerkerOnderzoek gevaarlijke stoffenOnderzoek geluidWerkplekonderzoek (beeldschermwerk / ergonomie)Onderzoek Lichaamstrillingen / hand- armtrillingenVCA begeleidingOpstellen bedrijfsnoodplan / calamiteiteninstructie, ontruimingVeiligheidskundig begeleiding en adviseringArbeidshygiënische begeleiding en adviseringOverig

Wilt u meer info of een offere aanvragen?

Offerte aanvragen