Risico inventarisatie Sneek

Bent u op zoek naar een veiligheidskundige of arbeidshygiënist die gecertificeerd is om de risico-inventarisatie voor uw bedrijf in Sneek voor u te toetsen of uit te voeren? Dan bent u bij Osinga arboadvies aan het juiste adres voor deskundig en praktisch advies op maat.

Waarom risico inventarisatie voor uw bedrijf in Sneek?

Als werkgever in Sneek en omgeving wilt u uw medewerkers faciliteren en voorwaarden scheppen om veiligheids- en  gezondheidsrisico’s uit te bannen en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Ook preventief kijken hoe u werknemers vitaal kunt houden hoort daarbij. Dit is een continu proces waarin een belangrijke rol is weggelegd voor de risico inventarisatie (RIE). Met behulp van een goede RIE kunnen veiligheids- en gezondheidsrisico’s, signalen van overbelasting of dreigende uitval mede tijdig worden herkent en aangepakt. Met het uitvoeren van een wettelijke RIE voldoet u tevens aan de arbowet.

Hoe kan Osinga arboadvies u helpen bij de risico inventarisatie van uw bedrijf in Sneek

De risico inventarisatie vormt een belangrijke basis voor een goed veiligheids- en gezondheidsbeleid. Bij goede arbeidsomstandigheden is de kans op ongelukken en verzuim kleiner. Wanneer uw bedrijf in Sneek geen actuele RIE heeft, riskeert u een boete. De arbeidsinspectie voert deze controle uit. Een onverwachts (ernstig) ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dat u uw risico inventarisatie op orde heeft!

Offerteaanvraag risico inventarisatie Sneek

U kunt hieronder voor risico inventarisatie in Sneek een offerte aanvragen voor de dienst(en) waarvan u gebruik wilt maken, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen nadat u uw offerte hebt ingediend.

 

uitvoering risico inventarisatie en evaluatieToetsing Risico-inventarisatie en -evaluatiedigitale Risico-inventarisatie en -evaluatie (instrument)Opleiden PreventiemedewerkerArbocontractJaarcontract ondersteuning PreventiemedewerkerOnderzoek gevaarlijke stoffenOnderzoek geluidWerkplekonderzoek (beeldschermwerk / ergonomie)Onderzoek Lichaamstrillingen / hand- armtrillingenVCA begeleidingOpstellen bedrijfsnoodplan / calamiteiteninstructie, ontruimingVeiligheidskundig begeleiding en adviseringArbeidshygiënische begeleiding en adviseringOverig

Wilt u meer info of een offere aanvragen?

Offerte aanvragen